Mercedes CLA Forum banner

1 - 20 of 22 Posts

Registered
Joined
168 Posts
Discussion Starter #1
ImageUploadedByMercedes CLA Forum1433644238.319434.jpg

Anyone experienced this? I'm waiting on roadside assistance right now. 馃懣馃懣馃懣馃懣
 

Registered
Joined
2,236 Posts
wow sorry to hear this... haven't seen this code...
 

Registered
Joined
1,269 Posts
keep us posted. im sure everyone is curious about this! good luck
 

Registered
Joined
2,958 Posts
Damn!!!!
 

Registered
Joined
376 Posts
That's really disturbing.
 

Registered
Joined
2,046 Posts
View attachment 19083

Anyone experienced this? I'm waiting on roadside assistance right now. ��������
That's just ugly. I suppose you could drive to the dealer in reverse? I don't think this one has come up on the forum before. Please let us know how this turns out.
 

Registered
Joined
1 Posts
First time here. I did the B1 service myself on my 2009 c350 and need to reset the warning light that states I'm over miles for service. Can't figure it out. Help!
 

Super Moderator
Joined
607 Posts
This actually happened to me last week for a brief second and then disappeared by itself , no issues since then. fingers crossed
 

Registered
Joined
10,542 Posts
Sorry to hear
Does the error go away (at least temporarily) after shutdown key out and restart?

My case was gearbox controller ... hope it is just a glitch in yours
 

Registered
Joined
5 Posts
any updates ? this just happened to me last week . I am scheduled to bring it to the dealer in two days, just wondering what is in store for me
 

Registered
Joined
5 Posts
just happened to me last week ! I was waiting for the tow truck for about two hours and I tried to start the car and it actually started fine ( fingers crossed ) so I鈥檓 taking it to the dealership in two days.
 
1 - 20 of 22 Posts
Top